Andrej Jovanović: Jednu firmu prodao Pepsiju, drugu Koka-Koli

Izvor: Danas, 18.Feb.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrej Jovanović: Jednu firmu prodao Pepsiju, drugu Koka-Koli

Kompanija Koka-Kola odlučila je da za 260 miliona evra kupi Bambi od investicionog fonda Mid Europa partners i kompanije Moji brendovi, nepune četiri godine od kada su oni od Salforda osim požarevačke fabrike slatkiša kupili i Imlek i Knjaz Miloš po ceni od 575 miliona evra. Članak Andrej Jovanović: Jednu firmu prodao Pepsiju, drugu Koka-Koli se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Koka-kola kupila Bambi (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2019, 09:16

Generalni direktor Holding kompanije "Moji brendovi" Andrej Jovanović izjavio je za Blic da je činjenica da je "Koka-kola" kupila "Bambi" dokaz ne samo uspeha rada te kompanije već i snage domaćih brendova u njenom okviru...Upitan šta prodaja "Bambija" znači za srpsku privredu i potrošače, Jovanović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.