Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2016, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelka u suzama: Dirljiva poruka na snimanju posljednje scene (VIDEO)

Snimaju se poslednji kadrovi serije koja je osvojila srca publike u čitavoj zemlji, a sjajni dvojac ne krije tugu zbog rastanka od gledalaca. Dok se Andrija trudio da nasmije svoju partnerku, Anđelka je od suza teško dolazila do riječi.

Čitava nacija mjesecima se svakodnevno smijala uz "Andriju i Anđelku", zbog čega rastanak veoma teško pada, kako ekipi serije, tako i publici.

Andrija je odlučio da zabilježi trenutke sa snimanja posljednje scene i podijeli ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sa mnogobrojnim fanovima, a lijepa i talentovana plavuša nije mogla da zadrži suze.

Čuveni tandem uputio je svim gledaocima veliku zahvalnost što su bili uz njih i pružali im podršku, rekavši da ih sve veoma vole.

Sigurni smo da ćemo omiljeni glumački par uskoro imati priliku da ponovo gledamo na malim ekranima, a do tada pogledajte u videu kako je izgledao ovaj emotivan trenutak.

POSLEDNJA SCENA ANDRIJE I ANDJELKE #andrijaiandjelka #ludiloudvoje

A video posted by Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) on Jun 11, 2016 at 4:10am PDT

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.