Ana Marija Vlada me je pretukao pa pitao   je l to znaci da smo raskinuli

Izvor: medio.rs, 14.Feb.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Marija Vlada me je pretukao pa pitao je l to znaci da smo raskinuli

Fitnes šampionka ispričala šta se tačno desilo između njih

Nakon što je Ana Marija Žujović okačila je na društvene mreže fotografiju na kojoj se vidi da ima masnicu na oku i otečenu usnu, krenuo je medijski cirkus.

Nakon brojnih nagađanja, ekskluzivno za novi Puls fitnes šampionka otkrila je šta se tačno desilo.

– Da li bi ikad očekivala takvo nešto od Vlade? – pita Ana i kaže, između ostalog:

– Bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Vlada u teretani. Kad je ušao, odskočila sam unazad, ukočila se… Pokušao je da izgladi stvar i da me ubedi da kažem da je u pitanju kampanja. Ajde da to i bude priča za javnost, al’ šta mami da kažem? Kaže on: „Povredila si se na treningu.” Kako sam to povredila oko na treningu? I još pritom da kažem: „Jeste, raskinuli smo zbog neslaganja u karakterima, a ovo na oku sam se povredila na treningu.” Suludo je.

Nastavlja posle kraće tišine.

– I zamisli šta mi kaže: „Jel’ to znači da smo mi sad raskinuli?”

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.