Izvor: Blic, 26.Jul.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amfilohije pričestio Karadžića i rekao da zrači optimizmom

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije posetio je i pričestio Radovana Karadžića u Specijalnom sudu u Beogradu, navela je danas Srpska pravoslavna crkva na svom sajtu.



Po želji Karadžića, mitropolit ga je posetio juče, na praznik Bogorodice Trojeručice, zajedno sa đakonom Stevanom Rapajićem.

Tom prilikom, posle osmodnevnog posta samo na vodi, koji je držao od dana hapšenja, Karadžić se ispovedio i primio Svetu Tajnu Pričešća, navedeno je u tekstu objavljenom na sajtu SPC, uz ocenu da Karadžić zrači optimizmom i nepokolebljivom verom u Božiju i ljudsku pravdu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitropolit Amfilohije posetio i pričestio Karadžića

Izvor: Kurir, 26.Jul.2008

BEOGRAD, 26. JULA (SRNA) - Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije posetio je i pričestio Radovana Karadžića u Specijalnom sudu u Beogradu, saopštila je Srpska pravoslavna crkva (SPC) na svom sajtu. Vladika Amfilohije sa đakonom Stevanom Rapajićem, pričestio je Karadžića, prema njegovoj želji,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.