Amerika na nogama zbog ponašanja policije i Trampa: Sramota VIDEO

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 13:55

Amerika na nogama zbog ponašanja policije i Trampa: Sramota VIDEO

Snimak policajaca koji se slikaju sa Donaldom Trampom izazvao je haos na društvenim mrežama.

Den Skavino, viši savetnik za Trampovu kampanju 2024. i bivši zamenik šefa kabineta Bele kuće, objavio je u nedelju snimak na Tviteru na kome se vidi kako su policajci iz brojnih agencija za sprovođenje zakona postrojeni na pisti međunarodnog aerodroma u Los Anđelesu i čekaju bivšeg predsednika.

Vide se kako aplaudiraju dok Tramp izlazi iz vozila i pozdravlja ih. Tramp >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potom pozira za fotografiju sa policajcima ispred svog privatnog aviona.

Na snimku se vide i nekoliko policajaca kako se rukuju i nakon toga pravi selfije sa bivšim američkim predsednikom.

"Policajci iz Los Anđelesa koji su se slikali sa Trampom ne smeju da dobiju ni novčić naših poreskih obveznika", napisao je Kristofer Veb u tvitu sa više od 90.000 pregleda.

Kris D. Džekson, izborni komesar iz Tenesija, napisao je na Tviteru: "Zaista sam zbunjen kako vladine agencije nastavljaju da dozvoljavaju ovakav politički angažman na poslu, uniformisanim službenicima. To je zloupotreva novca poreskih obveznika."

Jedan korisnik Tvitera napisao je da bi snimak "trebalo da razbesni svakog poreskog obveznika LA", dok ga je drugi nazvao "sramotnim".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.