Američki piloti pronađeni mrtvi u vojnoj bazi u Nemačkoj

Izvor: B92, 10.Jan.2020, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki piloti pronađeni mrtvi u vojnoj bazi u Nemačkoj

Vojni zvaničnici vazduhoplovne baze Spangdhalem u Binsfeldu u Nemačkoj pokrenuli su istragu nakon što su dva američka vojna pilota pronađena mrtva u spavaonici.

Prema izjavi zvaničnika, dvojica muškaraca pronađena su bez svesti u sobi oko 18:30, nakon dolaska hitne pomoći proglađeni su mrtvim, preneo je Sputnik.

Identiteti pilota neće biti objavljeni najmanje 24 sata nakon što članovi porodice budu obavešteni o njihovoj smrti, što je u skladu sa politikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << američkog Ministarstva odbrane.

U ime Spangdahlema, rukovodeći tim izrazio je saučešće prijateljima i porodicama koji su pogođeni ovom tragedijom.

Prošlog septembra, dva pilota iz 52. eskadrile poginuli su u saobraćajnoj nesreći, auzrok nesreće još uvek nije otkriven.

Mesec dana kasnije bivši šef posade u Spangdahlemu, takođe je poginuo u saobraćajnoj nesreći tokom vožnje ka vazduhoplovnoj bazi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.