Američki lovac oborio NLO iznad Kanade, Trudo izdao naredbu

Izvor: B92, 12.Feb.2023, 00:20

Američki lovac oborio NLO iznad Kanade, Trudo izdao naredbu

Još jedan neidentifikovani objekat oboren je iznad vazdušnog prostora Severne Amerike, potvrdio je kanadski premijer Džastin Trudo.

Trudi je rekao da je najnoviji objekat "narušio kanadski vazdušni prostor" i oboren je iznad Jukona na severozapadu Kanade.

I kanadski i američki avioni su učestvovali u praćenju objekta za koji Trudo kaže da ga je oborio američki F-22.

Trudo je otkrio da je on izdao naređenje i da je razgovarao sa američkim predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džoom Bajdenom.

"Kanadske snage će sada pokupiti i analizirati olupinu objekta“, napisao je on na Tviteru.

On je zahvalio Severnoameričkoj komandi vazdušno-kosmičke odbrane (NORAD) koja je ranije rekla da nadgleda "visoki vazdušni objekat“ iznad severne Kanade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMERIČKI AVION OBORIO JOŠ JEDAN LETEĆI OBJEKAT! Drama na nebu iznad Kanade, oglasio se premijer

Izvor: Blic, 12.Feb.2023

Američki borbeni avion, postupajući po naređenju kanadskog premijera Džastina Trudoa, oborio je u subotu još jedan neidentifikovani leteći objekat, rekli su kanadski i američki zvaničnici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.