Američki ambasador u Potočarima: Bolna prošlost nikada neće biti zaboravljena

Izvor: B92, 10.Jun.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki ambasador u Potočarima: Bolna prošlost nikada neće biti zaboravljena

Američki ambasador u BiH Erik Nelson odao je počast žrtvama u Srebrenici, poručivši da bolna prošlost nikada neće biti zaboravljena.

"Duboko sam dirnut onim patnjama koje Memorijalni centar u Potočarima predstavlja i čast mi je da odam poštovanje žrtvama srebreničkog genocida", objavljeno je na zvaničnom Tviter nalogu Američke ambasade uz fotografiju ambasadoru Nelsona.

"Bolna prošlost nikada neće biti zaboravljena", poručeno je sa zvaničnog Tviter naloga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Američke ambasade u BiH.

Ambasador Erik Nelson se takođe sastao s majkama Srebrenice, izrazivši svoje saučešće porodicama žrtava u Srebrenici. Na Tviteru je, uz ostalo, izraženo opredjeljenje SAD da traži pravdu za žrtve i mir i pomirenje za sve.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.