Amela Terzić u polufinalu Olimpijskih igara na 800 metara

Izvor: SandzakPress.net, 17.Avg.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amela Terzić u polufinalu Olimpijskih igara na 800 metara

Novopazarka Amela Terzić plasirala su u polufinale na 800 mjesta u uzbudljivoj trci u kojoj je na kraju završila kao druga. Amela je loše započela i bila posljednja, ali je u posljednjih 100 metara prestigla ostale takmičare i plasirala se direktno u polufinale. Ona je trku završila sa vremenom od 2:00.99. Najbolje dvije atletičarke iz osam kvalifikacionih grupa direktno idu u polufinale, dok će ostale to izboriti na osnovu rezultata. Polufinale je na programu u petak od 2.15 poslije ponoći. (b92)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Amela Terzić u polufinalu na 800 metara!

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2016

Srpska atletičarka Amela Terzić plasirale su u polufinale na 800 mjesta u uzbudljivoj trci u kojoj je na kraju završila kao druga...Amela je loše započela i bila posljednja, ali je u posljednjih 100 metara prestigla ostale takmičarke i plasirala se direktno u polufinale...Ona je trku završila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.