Ambulanta u Čaglavici dobila struju

Izvor: RTS, 17.Nov.2010, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambulanta u Čaglavici dobila struju

Kosovska energetska korporacija uključila struju ambulanti i Službi za fizijatriju u Čaglavici, nakon nekoliko sati od kada je prekinula napajanje tih institucija. KIM radio, kome je takođe bila isključena struja, nastavio emitovanje programa.

Nešto posle 14 časova radnici Kosovska energetska korporacija uključili su struju ambulanti i Službi za fizijatriju u Čaglavici, kao i KIM radiju, saopštio je taj radio.

Ambulanta, Služba za fizijatriju i KIM radio bili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su nekoliko sati bez struje nakon što je KEK isključio napajanje bez prethodne najave, opomene i upozorenja

U saopštenju Doma zdravlja u Gračanici ranije je rečeno da ambulanta i Služba za fizijatriju imaju posebne strujomere i svi računi se redovno izmiruju.

Dom zdravlja u Gračanici nema nikakvih dugova prema KEK-u, o čemu ta zdravstvena ustanova poseduje račune o redovnom plaćanju.

U saopštenju je navedeno da je taj čin direktni atak na zdravlje pacijenata, s obzirom na to da zdravstvene službe nisu mogle da funkcionišu u potpunosti i nisu imale grejanje.

Monteri KEK-a jutros su, bez najave i prethodnog upozorenja, isključili struju i Domu kulture u Čaglavici, gde se nalazi KIM radio, iako su od uvođenja naplate struje, u radiju redovno izmirivali svoje obaveze.

KIM radio prekinuo je emitovanje programa sve dok službe KEK-a nisu vratile napajanje strujom, kada je nastavljeno emitovanje programa.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.