Ambasador SAD traži od Skupštine Kosova da ove nedelje izglasa sporazum o granici s Crnom Gorom

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Mar.2018, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador SAD traži od Skupštine Kosova da ove nedelje izglasa sporazum o granici s Crnom Gorom

Američki ambasador na Kosovu Greg Delavi je danas zatražio od poslanika Skupštine Kosova da ove nedelje izglasaju ratifikaciju sporazuma o demarkaciji granice Kosova s Crnom Gorom.

"Mnogo napornog rada političkih partija je Sporazum o demarkaciji s Crnom Gorom donelo bliže ratifikaciji nego ikada pre. Poslanici, vreme je da ga ove nedelje prenesete preko linije cilja", napisao je Delavi na Tviteru.

Do sada su zbog nedostatka glasova propale tri sednice Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Kosova o ratifikaciji Sporazuma o demarkaciji granice s Crnom Gorom, i očekuje da Skupštine to još jednom pokuša ove nedelje.

Prištinski mediji javljaju da je postignuta saglasnost da i poslanici Srpske liste glasaju za ratifikaciju sporazuma s Crnom Gorom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američki ambasador Prištini: Vreme je...

Izvor: B92, 05.Mar.2018

Američki ambasador na Kosovu Greg Delavi ocenio je da nikada nije bio bliži dogovor o glasanju za ratifikaciju sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom...On se na Tviteru obratio poslanicima Skupštine Kosova i naveo da je krajnje vreme da okončaju pitanje demarkacije..."Sporazum o demarkaciji je postignut...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.