Ambasada Kuvajta obeležila 53. godišnjicu nezavisnosti države

Izvor: Blic, 25.Feb.2014, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada Kuvajta obeležila 53. godišnjicu nezavisnosti države

Ambasada Kuvajta u Beogradu, povodom 53. godišnjice nezavisnosti te države, organizovala je večeras svečani prijem u beogradskom hotelu Hajat, kojem je prisustvovalo više stotina zvanica.

Ambasador Jusuf Ahmad Abdulsamad rekao je da diplomatski odnosi Srbije i Kuvajta traju više od pola veka, da su odnosi prijateljski i da nema međusobnih otvorenih pitanja.

"Već je poznato učešće Kuvajta u izgradnji železničke stanice Prokop u Beogradu, a taj kredit je početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << niza investicija koje će doći iz Kuvajta", rekao je Tanjugu ambasador Abdulsamad.

Među gostima na prijemu bili su ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin, ambasadori Nemačke i Norveške, Hajnc Vilhelm i Nils Ragnar Kamsvag, princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina i drugi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srbija i Kuvajt, pola veka prijateljstva

Izvor: RTS, 25.Feb.2014

Odnosi između Srbije i Kuvajta su prijateljski i nema međusobnih otvorenih pitanja. Ambasador Kuvajta Jusuf Abdulsamad, povodom pola veka diplomatskih odnosa sa Srbijom, kaže da rukovodstva dve zemlje naročito žele da razvijaju privrednu saradnju...Svečanim prijemom, sinoć je obeleženo pola veka...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.