Alko-test za zaposlene u gradskoj upravi Čačaka

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2012, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alko-test za zaposlene u gradskoj upravi Čačaka

Gradska vlast u Čačku uvela je elektronsko praćenje radnog vremena i alko-test za zaposlene u gradskoj upravi, rekao je gradonačelnik Čačka Vojislav Ilić.

Zaposelni ne mogu više da beže sa posla: Čačak  

Gradonačelnik Čačka je rekao da je donet pravilnik o evidenciji radnog vremena u gradskim upravama kojim su propisane i sankcije za zaposlene koji kasne na posao ili odlaze ranije, tako da će se na bazi elektronske evidencije vršiti obračun >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zarada.

 

Prema njegovim rečima, gradska uprava je donela i pravilnik koji podrazumeva i korišćenje alko-testa kojim se proverava da neko od zaposlenih nije eventualno pijan.

 

Gradonačelnik Čačka je odbacio mogućnost zapošljavanja u javnim preduzećima i gradskim upravama po partijskoj pripadnosti i istakao da će eventualno novo zapošljavanje biti po konkursu.

 

"Napravili smo presek zaposlenih u javnim preduzećima i dogovorili smo se da nema prijema novih radnika dok se na koordinaciji ne sagleda da li je neophodno novo zapošljavanje, imajući u vidu u kakvoj su situaciji ta preduzeća i da ne treba da budu opterećena novim radnicima. Nijednog radnika nismo zaposlili ni u jednu ustanovu ili javno preduzeće do sada, a ukoliko se bude ukazala potreba raspisaće se konkurs", rekao je Ilić.

 

On je dodao da je u toku priprema konkursa za mesto romskog koordinatora i za koordinatora kancelarije za mlade koja će uskoro biti otvorena u Čačku.

 

Ilić je još rekao da gradska vlast, koju u Čačku čine Nova Srbija, Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Demokratska stranka Srbije i Ujedinjeni regioni Srbije, funkcioniše bez problema i uz dobru saradnju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Alko-test za zaposlene u gradskoj upravi Čačka

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2012

Gradska vlast u Čačku uvela je elektronsko praćenje radnog vremena i alko-test za zaposlene u gradskoj upravi, rekao je gradonačelnik Čačka Vojislav Ilić...Zaposelni ne mogu više da beže sa posla: Čačak.. ..Gradonačelnik Čačka je rekao da je donet pravilnik o evidenciji radnog vremena...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.