Aleksić: Tražimo hitnu ostavku Maje Gojković zbog grubog falsifikata

Izvor: Danas, 13.Feb.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksić: Tražimo hitnu ostavku Maje Gojković zbog grubog falsifikata

Prvi potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da poslanici te stranke i Saveza za Srbiju zahtevaju hitnu i neopozivu ostavku predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković jer je zahtev za održavanje vanredne sednice parlamenta „falsifikat sa potpisima ljudi koji više nisu poslanici“. Članak Aleksić: Tražimo hitnu ostavku Maje Gojković zbog grubog falsifikata se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanici Saveza za Srbiju traže ostavku Gojković zbog potpisa na zahtevu za sazivanje sednice

Izvor: Beta, 13.Feb.2019

Poslanici Saveza za Srbiju tražili su danas hitnu i neopozivu ostavku predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković jer je na zahtevu za održavanje vanredne sednice parlamenta potpisano dvoje poslanika koji su podneli ostavke.Narodna stranka je saopštila da su na tom zahtevu potpisi poslanika Vesne...

Nastavak na Beta...

Sporazum SAD i Srbije omogućava ekstradicije

Izvor: Danas, 13.Feb.2019

U Ambasadi Sjedinjenih Država u Beogradu za Radio Slobodna Evropa (RSE) komentarisali su zakonski akt koji se ove sedmice našao pred poslanicima Narodne skupštine Srbije. Članak Sporazum SAD i Srbije omogućava ekstradicije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.