Aleksić: Protest u petak ispred Skupštine Srbije trajaće do ispunjenja svih zahteva

Izvor: Beta, 14.Maj.2023, 13:10

Aleksić: Protest u petak ispred Skupštine Srbije trajaće do ispunjenja svih zahteva

Šef poslaničke grupe Narodne stranke u Skupštini Srbije Miroslav Aleksić pozvao je danas građane da u petak, 19. maja, dođu na protest ispred Skupštine Srbije, koji će trajati do ispunjenja svih zahteva, ili dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne kaže da će svi zahtevi biti ispunjeni."Nema povlačenja, jer je to pitanje iznad politike. Moraće da ispune zahteve, jer Srbija ne pripada njima. Moraju da budu smenjeni članovi Saveta REM-a, da budu oduzete nacionalne frekvencije televizijama Pink i Hepi, da budu zabranjeni štampani mediji koji promovišu nasilje i kriminal i da ostavke podnesu ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i direktor BIA Aleksandar Vulin", rekao je Aleksić televiziji N1.On je ocenio da je to pitanje iznad politike, odnosno da je to "pitanje života", prenela je Narodna stranka u saopštenju."Ili će zahtevi biti ispunjeni i nešto ćemo uspeti da promenimo, ili će se Vučić i premijerka Ana Brnabić kliberiti na Instagramu i podsmevati se celoj Srbiji koja je ustala zbog nezapamćene tragedije i dva masovna ubistva", dodao je Aleksić.Ocenio je da ispunjenje zahteva zavisi i od toga koliko će se građana okupiti ispred Skupštine, i dodao da će se na sednici parlamenta u četvrtak i petak raspravljati i o ostavci Gašića, da očekuje ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Aleksić: Protest u petak ispred Skupštine Srbije trajaće do ispunjenja svih zahteva

Izvor: Radio 021, 14.Maj.2023

Šef poslaničke grupe Narodne stranke u Skupštini Srbije Miroslav Aleksić pozvao je građane da u petak, 19. maja, dođu na protest ispred Skupštine Srbije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.