Aleksić: Premijerka i ministri manipulišu statističkim podacima

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksić: Premijerka i ministri manipulišu statističkim podacima

Poslanik Miroslav Aleksić ocenio je večeras da premijerka Ana Brnabić i ministri manipulišu statističkim podacima o privrednom rastu i broju nezaposlenih. On je rekao i da uprkos tome građani žive sve teže, a da se to ne može saktiti.

Aleksić je pre nekoliko dan izbran za potpredsednika nedavno osnovane Narodne stranke Vuka Jeremića, a u parlamentu je i dalje u poslaničkom klubu Socijaldemokratska stranka (SDS) - Narodni pokret Srbije čiji je bio predsednik.e skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << šest godine vaše vlasti ovoj zemlji može da pomogne samo Vulinova tetka

"Posliz Kanade", rekao je Aleksić aludirajući na izjavu ministra odbrane Aleksandr Vulina da mu je tetka iz Kanade pomogla da kupi stan.

Aleksić je pokušao da postavi još nekoliko pitanja premijerki Ani Brnabić i ministrima, uključujući i da li joj je poznat tekst zakletve koju su srpske sudije položile pred kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem.

On je ostao uskraćen za odgovor na to kao i na pitanje o broju nezaposlenih u Beogradu, uz objašnjenje predsednice parlamenta Maje Gojković da poslaniku nisu dozvoljena dodatna pitanja, već samo komentar na odgovore na prethodna postavljena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.