Aleksić (Narodna stranka): Sa Vučićem nema razgovora dok se ne ispune zahtevi građana

Izvor: Beta, 28.Maj.2023, 13:34

Aleksić (Narodna stranka): Sa Vučićem nema razgovora dok se ne ispune zahtevi građana

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić ocenio je danas da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nema razgovora dok ne budu ispunjeni zahtevi građana i da su opozicione stranke koje učestvuju u organizaciji protesta "Srbija protiv nasilja" jedinstvene u tom stavu."Vučić polako ispunjava zahteve, samo neće da kaže da ih je ispunio odjednom. On shvata da mora da se povuče pred građanima koji su ustali. Zahtevi građana su imperativ i vlast mora da ih ispuni", rekao je Aleksić televiziji Nova S.Aleksić je naveo da su neki od zahteva ispunjeni, kao što su zakazivanje sednice skupštine, ostavka ministra prosvete Branka Ružića i da je najavljeno gašenje rijaliti programa, dok se na ostavke direktorom Bezbednosno-informativne agencije Aleksandra Vulina, ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića i Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, još čeka.Aleksić je istakao da prvo moraju da budu ispunjeni zahtevi protesta, a kada dođe trenutak za izbore, građani će imati priliku da biraju i "izabraće nekog ko nije uništavao Srbiju prethodnih 11 godina"."Mogu da raspišu izbore sutra, ali nećemo odustati od zahteva i biće nas još više na ulicama. Nema više igranja, završena je priča o Vučićevim igrokazima i manipulacijama. Nacionalne frekvencije Pinku i Hepiju moraju biti oduzete i verujem da ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Lutovac: Vučić je izgubio moć, a uskoro će i vlast

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2023, 09:49

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je danas da je, nakon masovnih protesta građana protiv nasilja, Aleksandar Vučić izgubio moć, a da će uskoro izgubiti i vlast.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.