Aleksić: Gradonačelnik Bora izazvao incident, pa ga gradjani polili vodom

Izvor: Beta, 31.Jul.2021, 18:19

Aleksić: Gradonačelnik Bora izazvao incident, pa ga gradjani polili vodom

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić izazvao incident i verbalno ga napao na skupu gradjana kojima su predstavljeni planovi za iseljavanje sela Krivelj zbog proširenja borskog rudnika u vlasništvu kineske kompanije Zi Djin."Milikić me napao da bi skrenuo pažnju nezadovoljnih gradjana koji su ga kritikovali jer nije znao da im odgovori kada da odu iz svojih kuća, gde da odu niti koliko će im biti plaćenja njihova imanja. Gradjani su na tom zboru očekivali odgovore, a dobili su prazne priče i politička obećanja", kazao je Aleksić u selu Krivelj.U saopštenju Narodne stranke navodi se da je Aleksić rekao i da je Milikić "pobesneo" i počeo da mu dobacuje čim ga je video."Potom je krenuo da se razračunava sa mnom i predsednikom Pravnog saveta Narodne stranke Vladimirom Gajićem. Pitao me je šta hoću, odgovorio sam mu da hoću da se obratim gradjanima jer me je na tom skupu pominjao bez ikakvog razloga i da kažem da podržavamo gradjane", naveo je Aleksić.On je dodao da su nezadovoljni meštani Krivelja potom polili Milikića vodom, jer "nisu više hteli da slušaju njegove laži"."Gradjane Bora i meštane Krivelja okupirala je kineska firma, čiji je rudnik došao do ...
Pogledaj vesti o: Incident,   Bor

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksić: Gradonačelnik Bora izazvao incident, verbalno me napao

Izvor: Danas, 31.Jul.2021

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić izazvao incident i verbalno ga napao u selu Krivelj, na skupu građana kojima su predstavljeni planovi za iseljavanje tog sela zbog proširenja borskog rudnika.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.