Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jul.2021, 19:43

Aleksić: Gradonačelnik Bora izazvao incident, pa ga gradjani polili vodom

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić izazvao incident i verbalno ga napao na skupu gradjana kojima su predstavljeni planovi za iseljavanje sela Krivelj zbog proširenja borskog rudnika u vlasništvu kineske kompanije Zi Djin.
Pogledaj vesti o: Incident,   Bor

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Aleksić: Vučićev režim već 10 godina rasteruje ljude iz Srbije

Izvor: N1 televizija, 01.Avg.2021, 12:18

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je u selu Jabukovac, kod Negotina, da "režim Aleksandra Vučića već 10 godina rasteruje ljude iz Srbije", ali da se takvom razaranju bliži kraj, jer su opozicija i građani odlučni da promene vlast i ta odlučnost će dati rezultat.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.