Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2024, 14:23

Aleksić: Brnabić nas danas pita za ono što smo mi predlagali 1. aprila, sad je kasno

Miroslav Aleksić iz koalicije Srbija protiv nasilja izjavio je da postoji način da se izađe iz političke krize, ali da za to nema političke volje. "Mi smo danas dobili pitanje predsednice Skupštine koja kaže - dobro, vi ste dakle ili za izbore 2. juna sve zajedno, ili za izbore na jesen. Pa mi smo to za 2. jun pitali 1. aprila. Prošlo je 15 dana od tada, decidno ste to odbacili, iako je postojala zakonska mogućnost", kazao je Aleksić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksić: Brnabić spinuje, neka ponudi da svi izbori budu 2.juna

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2024

Lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić je danas negirao navode predsednice parlamenta Ane Brnabić da je opozicija odustala od predloga da redovni lokalni izbori budu održani 2. juna zajedno sa beogradskim.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Parandilović: Predložiću kolegama iz „Srbije protiv nasilja“ da izađemo na izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Apr.2024, 13:25

Poslanik koalicije Srbija protiv nasilja i predsednik stranke Novo lice Srbije Miloš Parandilović izjavio je da će kolegama iz opozicije predložiti da se izađe na izborima koji će biti održani 2. juna.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.