Aleksandra Kovač u X faktoru umesto Kristine Kovač

Izvor: Blic, 24.Feb.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Kovač u "X faktoru" umesto Kristine Kovač

Drugu sezonu X faktora vodiće Antonija Blaće i Aleksandar Radojčić, dok će podršku takmičarima u bekstejdžu davati prošlogodišnja voditeljka iz Makedonije, Snežana Velkova.

Počelo je odbrojavanje do početka druge sezone muzičkog talent šoua "X faktor", koji će se emitovati na Prvoj srpskoj televiziji.

Ovoga puta, žiri će činiti: Tonči Huljić, Masimo Savić, Aleksandra Kovač i Željko Joksimović, koji sinoć nije bio na prezentaciji.

Iako je ranije govorio da više neće učestvovati u ovom projektu zbog nepoštovanja ugovora koji je imao sa producentima prvog serijala, biće da je sa ovim novim, ipak ostvario bolju saradnju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.