Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2024, 13:03

Aleksandra Blagojević za "Nezavisne": Želim da znam samo šta se dogodilo mojoj Sari

BANJALUKA – Na osnovu svega što je prošlo i svega što se tiče tih ustanova, ne želim da dam nikakav komentar. Od njih nisam tražila ništa posebno, osim što sam htjela da znam šta se desilo sa mojim djetetom, poručila je za "Nezavisne novine", Aleksandra Blagojević, majka male Sare, nakon što je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka formiralo predmet u vezi sa svim tvrdnjama i radnjama koje su objavljene u dokumentarnom filmu "Gdje je Sara?", a koji je uradio Centar za istraživačko novinarstvo (CIN).

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Tražim istinu o tome šta se desilo sa našim detetom" Nakon što je OJT Banjaluka formiralo predmet u slučaju "GDE JE SARA" oglasila se njena majka Aleksandra

Izvor: Blic, 03.Apr.2024

Na osnovu svega što je prošlo i svega što se tiče tih ustanova, ne želim da dam nikakav komentar. Od njih nisam tražila ništa posebno, osim što sam htela da znam šta se desilo sa mojim detetom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.