Albanska pevačica peva na mitingu Pensa i poziva sve Albance u SAD da glasaju za Trampa

Izvor: B92, 22.Okt.2020, 10:00

Albanska pevačica peva na mitingu Pensa i poziva sve Albance u SAD da glasaju za Trampa

Priština -- Poznata albanska pevačica Bljeona Ćereti pevaće na mitingu američkog potpredsednika Majka Pensa, piše prištinski Reporteri.

Ona je kako se navodi pozvala danas Albance da na predsedničkim izborima u SAD glasaju za aktuelnog predsednika Donalda Trampa.

"Albanci širom sveta nikada neće zaboraviti nemilosrdnih 45 godina komunizma koje su prošle. Zato pozivam celokupnu albansku zajednicu u Americi da jednoglasno podrži predsednika Donalda Trampa na izborima 3. novembra“, napisala je Ćereti.

Ona je pozvala sve na miting potpredsednika Pensa u gradu Vaterford, u državi Mičigen, na kome će danas nastupati, prenosi Kosovo onlajn.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poznata albanska pevačica pozvala Albance da GLASAJU ZA TRAMPA: Danas će pevati na mitingu američkog potpredsednika

Izvor: Blic, 22.Okt.2020

Poznata albanska pevačica Bljeona Ćereti, koja će pevati i na mitingu američkog potpredsednika Majka Pensa, pozvala je danas Albance da na predsedničkim izborima u SAD glasaju za aktuelnog predsednika Donalda Trampa, piše Reporteri.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.