Halimi: Prekidamo razgovore sa Vladom Srbije

Izvor: RTS, 23.Nov.2013, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halimi: Prekidamo razgovore sa Vladom Srbije

Predsednik partije za demokratsko delovanje Riza Halimi rekao je da su lideri albanskih političkih partija iz Bujanovca, Preševa i Medveđe odlučili da prekinu razgovore o sedam tačaka sa Vladom Srbije o obrazovanju, zdravstvu, ekonomiji i pravosuđu.

Svi lideri albanskih političkih partija iz Bujanovca, Preševa i Medveđe odlučili su da prekinu razgovore o sedam tačaka sa Vladom Republike Srbije koje se odnose na pitanja obrazovanja, zdravstva, ekonomije i pravosuđa, izjavio je za RTS predsednik partije za demokratsko delovanje Riza Halimi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Halimi: Prekidamo razgovore s Vladom

Izvor: RTS, 23.Nov.2013

Lideri albanskih političkih partija sa juga Srbije odlučili da prekinu razgovore sa Vladom u Beogradu, rekao za RTS poslanik Riza Halimi. Premijer Ivica Dačić pozvao je Albance da ne prekidaju razgovore, jer nemaju s kim drugim da se dogovore...Predsednik Partije za demokratsko delovanje Riza Halimi...

Nastavak na RTS...

Halimi: Albanci sa juga prekinuli razgovore s Vladom Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Nov.2013

Lideri albanskih političkih partija sa juga Srbije jednoglasno su odlučili da prekinu razgovore s Vladom Srbije o sedam tačaka, izjavio je danas narodni poslanik Riza Halimi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.