Ako znate nešto o ubistvu, javite! Sledi nagrada

Izvor: Mondo, 12.Jun.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako znate nešto o ubistvu, javite! Sledi nagrada

MUP Srbije, u saradnji sa Kompanijom NIS, raspisao je novčanu nagradu za građane koji dostave relevantne informacije o ubistvu radnice benzinske pumpe u Velikom Mokrom Lugu.

Foto: Youtube/PrintScreen

Novčana nagrada predviđena je za građane koji dostave relevantne informacije koje mogu dovesti do otkrivanja izvšrioca oružane pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu, kada je poginula radnica pumpe Kristina Kaplanović.

Kompanija NIS obezbedila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dva miliona dinara za osobu koja dostavi tačnu informaciju u vezi sa tim ubistvom.

Građani, koji mogu da pomognu u rešavanju slučaja, treba da se jave na telefon 064/8888-811.

Kristina Kaplanović (20) iz okoline Nove Varoši upucana je u noći između 25. i 26. maja, prilikom pljačke pumpe na kojoj je radila.

U momentu kada se pljačkaš sa pištoljem u ruci pojavio, na pumpi su bila dvojica radnika i Kristina Kaplanović.

Naoružani muškarac je počeo da ih gura, pištolj je opalio,  a metak je pogodio devojku u glavu.

Nepoznati razbojnik tada je odneo 10.000 dinara iz kase.

Lekari u Urgentnom centru borili su se za život nesrećne devojke, ali je ona, posle četvorodnevne borbe, podlegla povredama.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.