Ako se psihoza nastavi, bogati će decu slati u školu s bodljikavom žicom

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 12:13

"Ako se psihoza nastavi, bogati će decu slati u školu s bodljikavom žicom"

Zagreb -- Hrvatski predsednik Zoran Milanović komentarisao je masakr koji se dogodio juče u beogradskoj osnovnoj školi, upozorivši da bi se "ta psihoza mogla nastaviti".

On je naveo da bi se moglo dogoditi da bogati, ubuduće, grade školu za svoju decu opasanu bodljikavom žicom.

"U slučaju da ta psihoza krene i da se rasplamsa, imaćemo raslojavanje kakvo u Hrvatskoj nismo imali decenijama. Oni koji to mogu da si priušte će graditi škole za svoju decu ili će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ih slati u škole koje će imati dva metra bodljikave žice i rovove, zbog zaštite od ovakvih katastrofa koje prete izvana, a oni koji ne mogu onda će slati decu u javne škole u kojima će kvalitet biti na nivou onih u SAD-u, gde živiš – takva ti je škola", rekao je Milanović.

Hrvatski predsednik je takođe izrazio saučešće predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

"Momak je očito imao plan. Neko ga je sprijateljio s oružjem, naučio kako da rešava stvari. Izgleda da je imao visoku stopu uspešnosti u eliminaciji ljudskih života. To se uči, to nije naučio s televizije", rekao je Milanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milanović: Ako se psihoza rasplamsa, djeca bogatih će ići u škole s bodljikavom žicom

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2023

ZAGREB - ​Predsjednik Hrvatske, Zoran Milanović osvrnuo se na tragediju povodom ubistava u osnovnoj školi u Beogradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.