Četvrtak, 04.05.2023.

12:07

"Ako se psihoza nastavi, bogati će decu slati u školu s bodljikavom žicom"

Hrvatski predsednik Zoran Milanović komentarisao je masakr koji se dogodio juče u beogradskoj osnovnoj školi, upozorivši da bi se "ta psihoza mogla nastaviti".

Izvor: index.hr

Foto: EPA/Antonio Bat

On je naveo da bi se moglo dogoditi da bogati, ubuduće, grade školu za svoju decu opasanu bodljikavom žicom.

"U slučaju da ta psihoza krene i da se rasplamsa, imaćemo raslojavanje kakvo u Hrvatskoj nismo imali decenijama. Oni koji to mogu da si priušte će graditi škole za svoju decu ili će ih slati u škole koje će imati dva metra bodljikave žice i rovove, zbog zaštite od ovakvih katastrofa koje prete izvana, a oni koji ne mogu onda će slati decu u javne škole u kojima će kvalitet biti na nivou onih u SAD-u, gde živiš – takva ti je škola", rekao je Milanović.

Hrvatski predsednik je takođe izrazio saučešće predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

"Momak je očito imao plan. Neko ga je sprijateljio s oružjem, naučio kako da rešava stvari. Izgleda da je imao visoku stopu uspešnosti u eliminaciji ljudskih života. To se uči, to nije naučio s televizije", rekao je Milanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: