Ajfelova kula evakuisana! Muškarac naoružan do zuba seje paniku i strah, policija opkoljava područje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajfelova kula evakuisana! Muškarac naoružan do zuba seje paniku i strah, policija opkoljava područje (FOTO)

Francuska prestonica pod opsadom

Ajfelova kula je večeras navodno evakuisana nakon izveštaja da se dogodio incident, kada je primećen muškarac sa oružjem.

DRAMA u Londonu: Izboden muškarac u tržnom centru, KRV na sve strane!

Svedok koji tvrdi da je u podnožju tornja kaže da je celo područje očišćeno.

UPDATE: One person has been arrested after Eiffel Tower cleared over reports 'gunman' on the loose in Paris https://t.co/ODezw8YyhO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/X4NpYfffiS

— Daily Express (@Daily_Express) 01. септембар 2017.

Na Tviteru vlada panika i mogu da se pročitaju poruke u kojima se ljudi potaju šta se trenutno dešava u Ajfelovom tornju.

- Zaglavljeni smo u jednoj od nogu ispred liftova. Zaključani smo. Oni kažu još 30 minuta - napisao je jedan od nesrećnih posetilaca Ajfelove kule.

- Rečeno je da se čovek ponašao čudno ali nije potvrđeno da li ima oružje. Osoblje je zaključano sa nama - jedan je od komentara na društvenim mrežama

- Ko zna šta se dešava u Ajfelovoj kuli? Sve je zatvoreno - pitali su uspaničeni ljudi.

Eurostar je takođe bio zatvoren ranije večeras zbog bezbednosne situacije, ali je nakon toga ponovo otvoren.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.