Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2020, 18:17

Ajdinović: Nema više kućne izolacije, ko dođe u BiH ide u karantin

SARAJEVO – Direktor Federalne uprave za inspekcijske poslove Anis Ajdinović rekao je da se od danas ne mora obavljati zdravstveni pregled na graničnim prelazima nego se svaka osoba koja uđe u BiH upućuje u karantin prema mjestu prebivališta, a preglede će obavljati trijažni centri u kantonima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ajdinović: Svi koji ulaze u BiH moraju u karantin

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Apr.2020

Direktor Federalne uprave za inspekcijske poslove Anis Ajdinović kazao je da od 10.aprila nema rješenja o kućnoj izolaciji na graničnim prijelazima, te da će odluku o karantinu donositi federalni ministar zdravstva, a osobe koje ulaze u BiH ići će u kantonalne karantine i bit će im onemogućeno...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.