Ahmadinedžad: Iranski neprijatelji su idioti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2010, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ahmadinedžad: Iranski neprijatelji su "idioti"

TEHERAN -

Iranski predsednik Mahmud Ahmadinedžad rekao je danas da su "iranski neprijatelji idioti" i da sankcije Ujedinjenih nacija neće uticati da se njegova zemlja odrekne nuklearnog programa.

"Sankcije UN će samo pomoći Iranu da postigne veće ekonomsko oslanjanje na sopstvene snage", naglasio je iranski predsednik, obraćajući se industrijalcima na severu Irana. Njegov govor je direktno prenosila državna televizija, navela je agencija AP.

Iran je pod sankcijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << UN zbog spornog nuklearnog programa za koji SAD sa saveznicima kažu da je usmeren ka stvaranju nuklearnog naoružanja, što Teheran demantuje, insistirajući da se radi isključivo o miroljubivoj svrsi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Motaki sutra u Kabulu na međunarodnoj donatorskoj konferenciji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Jul.2010

Iranski ministar vanjskih poslova Manučer Motaki prisustvovaće sutra u Kabulu na međunarodnoj donatorskoj konferenciji za Afganistan, javila je danas iranska državna televizija. Američka državna sekretarka Hilari Klinton također će prisustvovati konferenciji, ali za sada nije predviđen susret...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ahmadinedžad: Iranski neprijatelji su idioti

Izvor: Mondo, 19.Jul.2010

Iranski vođa još jednom oštro po neprijateljima njegove zemlje. "Sankcije UN nas neće omesti da nastavimo razvoj nuklearnog naoružanja", poručio.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.