Agencija za razvoz sa veselja

Izvor: Blic, 31.Dec.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija za razvoz sa "veselja"

Grupa mladih osnovala je u Beogradu agenciju koja se bavi prevozom ljudi koji, nakon konzumiranja alkohola, ne žele da rizikuju vožnjom.

Drumovi u Srbiji nisu najsigurniji, posebno tokom većih praznika, kada nakon izlazaka, večera i naravno pića, pijani vozači pokušavaju da upravljaju kolima. Kako će uvek biti onih koji piju i voze, četvoro mladih se dosetilo da osnuju agenciju za razvoz vozača koji više nisu u stanju da voze.

Vreme novogodišnjih praznika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uvek prati i povećani broj saobraćajnih udesa.

Uprkos kampanjama i najavi rigoroznijih kazni za vožnju u pijanom stanju, nesavesni vozači i dalje sedaju za volan nakon takozvanih, nekoliko čašica.

Kako kažu u agenciji, do sada vozači nisu imali neprijatnosti, a često im se događa da Beograđani čak i ne veruju da ovakva vrsta usluge uopšte postoji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.