Agencija za borbu protiv korupcije: Gašić bio u sukobu interesa

Izvor: Blic, 28.Sep.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija za borbu protiv korupcije: Gašić bio u sukobu interesa

Agencija za borbu protiv korupcije zaključila je da je ministar odbrane Bratislav Gašić bio u sukobu interesa kada je kao gradonačelnik Kruševca potpisivao ugovore o poslovima koji se finansiraju iz gradskog budžeta sa firmama koje su u vlasništvu članova njegove porodice.

To rešenje, Agencija za borbu protiv korupcije objavilja je na svom zvaničnom sajtu.

"U cilju istinitog, blagovremenog i potpunog informisanja javnosti, Agencija za borbu protiv korupcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saopštava da je rešenjem direktora Agencije od 15. septembra 2015. godine, ranijem gradonačelniku grada Kruševca, sada na javnoj funkciji ministra odbrane, Bratislavu Gašiću, izrečena mera javnog objavljivanja odluke o povredi Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije", navodi se na sajtu Agencije.

Postupak protiv funkcionera Bratislava Gašića pokrenut je 5. maja 2015. godine na osnovu prijave podnete Agenciji.

Protiv rešenja direktora Agencije funkcioner ima pravo da izjavi žalbu Odboru Agencije, kao drugostepenom organu, u roku od 15 dana od dana prijema ovog rešenja. Rok za žalbu ističe 5. oktobra ove godine, saoštava Agencije.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Agencija: Gašić bio u sukobu interesa kao gradonačelnik

Izvor: NTV.rs, 28.Sep.2015

BEOGRAD – Agencija za borbu protiv korupcije izrekla je ministru odbrane Bratislavu Gašiću meru javnog objavljivanja odluke o povredi Zakona o Agenciji jer je, kako kažu, bio u sukobu interesa dok je bio gradonačelnik Kruševca.. Kako je navedeno na sajtu Agencije, ranijem gradonacelniku Kruševca,...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.