Aerodrom u Nemačkoj bio zatvoren zbog pretnje bombom

Izvor: B92, 10.Jun.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom u Nemačkoj bio zatvoren zbog pretnje bombom

Aerodrom Keln/Bon bio je zatvoren oko tri sata nakon što je avion kompanije Izidžet morao prinudno da sleti zbog pretnje bombom.

Policija je uhapsila tri osobe, preneli su nemački mediji.

Iz aviona Erbas koji je leteo iz Ljubljane za London evakuisan je 151 putnik, a policija je nakon pretrage u avionu otkrila sumnjivi ranac i izvela kontrolisanu eksploziju.

Pilot se odučio na prinudno sletanje, nakon što mu je ubrzo nakon poletanja, prijavljen "sumnjivi razgovor" u avionu, prenose mediji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BOMBA U AVIONU Uhapšene tri osobe na aerodromu u Nemačkoj sa leta iz Ljubljane za London

Izvor: Blic, 10.Jun.2017

Aerodrom Keln/Bon bio je večeras zatvoren oko tri sata nakon što je avion kompanije Izidžet morao prinudno da sleti zbog pretnje bombom...Policija je uhapsila tri osobe, preneli su nemački mediji...Iz aviona erbas koji je leteo iz Ljubljane za London evakuisan je 151 putnik, a policija je nakon pretrage...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.