Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jun.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat predsjednika VSTS: Tegeltija nije optužen za korupciju

SARAJEVO - Advokat Asim Crnalić, koji predstavlja predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH Milana Tegeltiju u disciplinskom postupku koji se protiv njega vodi, reagovao je na izjavu predsjednika "Naše stranke" Predraga Kojovića koji je za "Klix.ba" izjavio da je Tegeltija optužen ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasadori odgovorili Tegeltiji

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2019, 12:04

SARAJEVO - Ambasade SAD, Engleske, Njemačke, Holandije, Španije, te OHR i OSCE, reagovali su na otvoreno pismo Milana Tegeltije, predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog savjeta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Podnijeta žalba na odluku Prvostepene komisije u disciplinskom postupku protiv Tegeltije

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2019

SARAJEVO - Kancelarija disciplinskog tužioca Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH podnijela je danas žalbu na odluku Prvostepene disciplinske komisije u disciplinskom postupku protiv Milana Tegeltije, sudije Osnovnog suda u Banjaluci i predsjednika VSTS-a BiH, saopšteno je iz VSTS-a.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.