Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jan.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adobe digitalni asistent koji pomaže u obradi fotografija (VIDEO)

Adobe trenutno radi na digitalnom asistentu, koji se pokreće putem glasovnih komandi i može da pomaže u obradi fotografija.

Kompanija je objavila i video, koji pokazuje i da je taster za mikrofon jedan od dijelova foto-aplikacije. Korisnici mogu da kropuju, kreiraju frejmove, dijele i na drugi način menjaju fotografije uz pomoć glasovnih komandi koje se daju asistentu.

Funkcija još uvijek nije spremna za objavu, a nije poznato kada će biti dostupna korisnicima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Adobe takođe nije siguran da li će koristiti on-device procesiranje ili cloud-bazirane servise.

Takođe, moguće je da će aktuelne bazične opcije za obradu fotografija u nekom periodu biti i proširene naprednijim mogućnostima.

(NextPowerUp)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.