Abazović: Pružamo podršku svim gradjanskim kandidatima za predsednika Crne Gore

Izvor: Beta, 31.Jan.2023, 20:17

Abazović: Pružamo podršku svim gradjanskim kandidatima za predsednika Crne Gore

Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu, Dritan Abazović, nije danas direktno odgovorio na pitanje da li će njegov Građanski pokret URA dati podršku predsedničkom kandidatu Pokreta "Evropa sad!", Milojku Spajiću.Abazović je za iduću nedelju najavio sednice partijskih organa i rekao da je centralna preokupacija rad Vlade, "ali to ne znači da potcenjujemo predsedničke izbore koji su izuzetno važni. Najvažnije je da dobijemo novog predsednika Crne Gore, da on bude građanski, evropski i da ima bolju saradnju s Vladom", rekao je Abazović."Evropa sad!" je vanparlamentrani pokret, osnovan u junu, koji predvode bivši ministri u prvoj vladi bivšeg premijera Zdravka Krivokapića - Milojko Spajić i Jakov Milatović. Oni su ostvarili dobar rezultat na lokalnim izborima i Milatović će biti gradonačelnik Podgorice.Abazović je dodao da su "zanimljivi" svi kandidati koji su načelno ušli u trku za predsedničke izbore, i da "postoje ljudi koje bih rado video kao predsednika Crne Gore"."Pružamo podršku ne samo njemu (Spajiću), nego bilo kojem kandidatu koji ima građansku orijentaciju. Ovo se ne odnosi striktno na njega i ostali mogu na to nekako da računaju", rekao je Abazović.Predsednik poslaničkog kluba Demokratske Crne Gore, Boris Bogdanović, kazao je da Predsedništvo te partije neće razgovarati o eventualnoj podršci Spajiću, jer kako kaže, tu podršku ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Abazović: Pružamo podršku svim građanskim kandidatima za predsednika Crne Gore

Izvor: Danas, 31.Jan.2023

Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu, Dritan Abazović, nije danas direktno odgovorio na pitanje da li će njegov Građanski pokret URA dati podršku predsedničkom kandidatu Pokreta "Evropa sad!", Milojku Spajiću.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.