AUTOBUS OBORIO PEŠAKA NA IBARSKOJ Čovek se bacio ispred vozila, sigurno je HTEO DA SE UBIJE

Izvor: Blic, 16.Feb.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTOBUS OBORIO PEŠAKA NA IBARSKOJ "Čovek se bacio ispred vozila, sigurno je HTEO DA SE UBIJE"

Nepoznati muškarac povređen je danas nešto posle 15 sati kada ga je oborio autobus na liniji 533.

Iako se odmah pronela vest da se radi o pokušaju samoubistva, u Ministarstvu unutrašnjih poslova nam nisu potvrdili ovu informaciju.

- Nezgoda se desila na Ibarskoj magistrali u 15.10, a povređeni muškarac prevezen je u Urgentni centar. Za sada nemamo detalja o okolnostima nezgode, te ne možemo reći da li je samoubistvo u pitanju - rekli su u MUP-u.

Autobus >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na liniji 533 koji je učestvovao u incidentu pripada grupi privatnih prevoznika "Avala bus prevoz" koja je od prvog dana 2018. godine preuzela kompletan saobraćaj na "potezu 500".

- Nezgoda se dogodila nedaleko od "Metroa" na Vidikovcu. Prema izjavama vozača, u pitanju je bio pokušaj samoubistva, jer se čovek bacio ispred autobusa. Na vozilu je razbijeno staklo, a vozač je pod stresom - kažu u "Avala bus prevozu", dodajući da je na policiji da utvrdi sve okolnosti.

Kako saznajemo, zbog naglog kočenja, lakše su povređena još dva putnika iz autobusa koja su preventivno prevezena na preglede.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.