AU, PA DA LI JE OVO REALNO?! Temperature danas u debelom plusu, kao da nije februrar

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 08:00

AU, PA DA LI JE OVO REALNO?! Temperature danas u debelom plusu, kao da nije februrar

Vremenska prognoza za četvrtak 22. februar 2024.

U Srbiji pre podne pretežno sunčano vreme, posle podne osetno toplije uz postepeno umereno naoblačenje, koje će se sa severa i zapada do kraja dana proširiti i na ostali deo zemlje, ali će se zadržati suvo.

Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i na severu Vojvodine povremeno i jak, južni i jugoistočni, a temperature će se kretati od minus dva do 18 stepeni.

U Beogradu pre podne pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sunčano, posle podne osetno toplije uz postepeno umereno naoblačenje, ali će se zadržati suvo.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, sa temperatrurama od dva do 18 stepeni.

U narednih nedelju dana zadržaće se promenljivo i natprosečno toplo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, u petak i za dane vikenda na zapadu zemlje se očekuje kiša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.