ASSASSIN’S CREED 3 BIĆE BESPLATAN DO KRAJA DECEMBRA: Evo kako da ga i vi dobijete (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Dec.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASSASSIN’S CREED 3 BIĆE BESPLATAN DO KRAJA DECEMBRA: Evo kako da ga i vi dobijete (FOTO)

Ubisoft je proteklih meseci častio fanove svojim slavnim igrama, a decembar je poslednji mesec u kojem je na red došla i njihova najveća franšiza - Assassin's Creed.

Poslednja u nizu igara kojom nas Ubisoft časti za svoj 30. rođendan biće Assassin's Creed 3 iz 2012. godine. Ova igra je logičan odabir za kraj akcije u kojoj su podelili sedam igara jer se radi o njihovoj najvećoj franšizi.

U ovom nastavku serijala koji nas vodi kroz istoriju igrači će se naći usred >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Američke revolucije. Glavni protagonista je Konor, koji je pola Indijanac, pola Englez. On se kroz igru nađe usred svakog važnijeg događaja tokom revolucije.

Mnogi su se nadali da će za kraj Ubisoft razveseliti fanove nekom novijom igrom, ali i ovde se radi o naslovu koji vredi  zaigrati ako još niste imali prilike.

Igra će moći da se skine od 7. decembra, a sve što vam trebaj uPlay nalog. Assassin's Creed 3 će besplatno moći da se preuzme OVDE.

And the last #Ubi30 free game on PC is... Assassin's Creed III!

Available from December 7 on Uplay PC. pic.twitter.com/BAsKMxNfkw

— Ubisoft Club (@UbisoftClub) November 30, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.