AMSS upozorava na pojačan saobraćaj i sve više dvotočkaša

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2020, 18:47

AMSS upozorava na pojačan saobraćaj i sve više dvotočkaša

Na putevima u Srbiji večeras se očekuje pojačan saobraćaj, naročito na prilazima većim gradskim sredinama kao i na najfrekventnijim putnim pravcima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS takođe upozorava da je zbog lepog vremena na putevima sve više dvotočkaša koji su teže uočljivi, zbog čega svim učesnicima u saobraćaju savetuju strogo poštovanje saobraćajnih propisa uz nešto više međusobne tolerancije i poštovanja.

Prema informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Uprave granične policije, automobili na prelazu sa Bosnom i Hercegovinom na izlaz iz zemlje čekaju oko pola sata.

Kamioni na prelazu Batrovci na izlaz čekaju oko tri sata, na Šidu oko sat vremena, a na Kelebiji dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima, kao i na naplatnim rampama duž autoputeva u Srbiji, nema zadržavanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.