Pojačan saobraćaj na prilazima većih gradova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2020, 08:21

Pojačan saobraćaj na prilazima većih gradova

U Srbiji se tokom popodneva očekuje pojačan saobraćaj i to najviše na prilaznim putevima većim gradskim sredinama kao i na najfrekventnijim putnim pravcima, saopštio je AMSS.

Na ulicama i putevima prisutno je i sve više dvotočkaša, pa treba vise pažnje u saobraćaju.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične policije, od 17:15 časova, putnička vozila na Sremskoj Rači, na ulazu, čekaju 30 minuta.

Teretna vozila na Kelebiji, na izlazu, čekaju 120 minuta, Batrovcima, 180 minuta, Šidu 60 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pojačan saobraćaj na prilazima većih gradova

Izvor: B92, 14.Jun.2020

U Srbiji se tokom popodneva očekuje pojačan saobraćaj i to najviše na prilaznim putevima većim gradskim sredinama kao i na najfrekventnijim putnim pravcima...Na ulicama i putevima prisutno je i sve više dvotočkaša, pa treba vise pažnje u saobraćaju, saopštio je AMSS...Prema poslednjim informacijama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.