AMSS: Vozače očekuje umeren intezitet saobraćaja, najduže se čeka na Gostunu

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Avg.2018, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Vozače očekuje umeren intezitet saobraćaja, najduže se čeka na Gostunu

Auto moto savez Srbije (AMŠ) saopštio je danas da vozače na glavnim i frekvetnim putevima očekuje umeren intezitet saobraćaja i da su trenutno najduža zadržavanja na graničnom prelazu sa Crnom Gorom - Gostun, gde se čeka oko 50 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 30 minuta, dok na prelazu Horgoš teretna vozila čekaju oko 90 minta.

Prema informacijama Puteva Srbije, nema zadržavanja na naplatnim rampama.

Iz AMSS-a su apelovali na vozače da izbegavaju vožnju u najtoplijem delu dana, jer su visoke temepаrture često i rаzlog

iznenаdnih kvаrovа nа vozilu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Na graničnim prelazima čeka se do 30 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2018

Saobraćaj se danas na većini puteva odvija umerenim intenzitetom i bez većih gužvi i zastoja, a iz Auto-moto saveza Srbije vozačima savetuju oprezniju vožnju...Vreme će biti tokom celog dana pretežno sunčano i toplo, uz slab vetar promenljivog pravca...Temperature najviše do 34 stepena, a samo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.