AMSS: Smanjena vidljivost, mogući povremeni prekidi u saobraćaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Mar.2018, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Smanjena vidljivost, mogući povremeni prekidi u saobraćaju

Saobraćaj u Srbiji jutros se odvija uz smanjenu vidljivost, na pojedinim deonicama moguća je usporena vožnja sa prekidima u saobraćaju zbog snega, a mraz pretavara svaku vlažnu deonicu u led ili izraženu poledicu zbog čega je potreban oprez, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Oscilacije u temperaturi, pored mokrih kolovoza i poledice, donose i odrone, pre svega na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure, a poslednjih dana učestali su na Đerdapskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i Ibarskoj magistrali, pored Drine, zapadne i južne Morave, a posebno na putevima u planinskim predelima.

Na snazi je zabrana saobraćaja na deonici Kruševac - Đunis, zbog izlivanja Južne Morave na obe kolovozne trake, u mestu Đunis.

Do danas do 15.00 izvodiće se radovi na deonici autoputa od petlje "Dušanovac" do petlje "Lasta", u smeru Beograd – Niš, a za vreme radova za saobraćaj će privremeno biti zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.