AMSS: Pojačan saobraćaj, posebno ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2017, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Pojačan saobraćaj, posebno ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuje pojačan saobraćaj, posebno ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, a vreme zadržavanja na granicama je promenljivo, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima saobraćaj je za sada umerenog intenziteta.

U satima pojačanog saobraćaja preporučuje se korišćenje manje frekventnih prelaza sa Mađarskom kao što su Bački Breg i Kelebija, a >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << samo za putnička vozila od 7.00 do 19.00 otvoreni su Horgoš II, Bajmok, Bački Vinogradi i Đala.

U slučaju većeg broja vozila na granici sa Hrvatskom AMŠ savetuje vozače da koriste granični prelaz

Šid ili Bačku Palanku, a ka Crnoj Gori Brodarevo i Jabuku.

U ponedeljak, 10. jula na deonici Lazarevac-Ljig, u mestu Ćelije, izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju kolovoznog zastora, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na granicama se čeka do pola sata

Izvor: Mondo, 09.Jul.2017

Saobraćaj je pojačan na frekventnijim putevima, a na granicama se čeka do 30 minuta...Foto: MONDO/Zora Ćirković..Saobraćaj u Srbiji večeras je osetno povećan na svim frekventnijim putevima, kao i na putevima koji vode ka turističkim mestima i vikend naseljima, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Prema...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.