AMSS: Pojačan saobraćaj

Izvor: B92, 28.Jul.2021, 08:03

AMSS: Pojačan saobraćaj

U Srbiji je ovog jutra nešto umereniji intenzitet saobraćaja, povremeno pojačan na putevima koji vode ka Severnoj Makedoniji, Bugarskoj, Crnoj Gori i Bosni.

Kako navodi Auto-moto savez Srbije (AMSS), vozači tokom dana mogu očekivati prave letnje uslove vožnje jer meteorolozi najavljuju temperature iznad 35 stepeni.

S obzirom da je turistička sezona u toku i da su u pitanju duža putovanja, preporuka vozačima je da koriste ranije jutarnje ili kasnije popodnevne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sate.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 5:30, nema zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza. Na teretnim terminalima, na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Horgoš čeka se 90 minuta, a na Kelebiji 120 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na prelazima zadržavanje vozila oko pola sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2021

Na graničnom prelazu Gostun, zadržavanje na izlazu i ulazu za putnička motorna vozila je 30 minuta, kao i na graničnom prelazu Špiljani, saopštili su Putevi Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.