AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja

Izvor: Beta, 25.Jul.2019, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuje pojačan intenzitet saobraćaja i veća gužva na naplatnim rampama i graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Prema podacima policije putnička vozila na Horgošu i Preševu čekaju 20 minuta, a na Gradini i Gostunu 45 minuta.Kamioni na Kelebiji čekaju sat vremena, na Horgošu sat i po, na Bačkoj Palanci dva sata, na Šidu četiri sata a na Batrovcima šest sati.Do 29. jula od 7.00 do 22.00 biće otvoreni granični prelazi s Madjarskom Bački Vinogradi, Bajmok i Horgoš dva.Na brojnim deonicama u toku su radovi, pa je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veća gužva na naplatnim rampama i graničnim prelazima

Izvor: Danas, 25.Jul.2019

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuje pojačan intenzitet saobraćaja i veća gužva na naplatnim rampama i graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Članak Veća gužva na naplatnim rampama i graničnim prelazima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Kamioni satima čekaju prelazak granice Srbije

Izvor: B92, 25.Jul.2019

Beograd -- Na graničnim prelazima između Srbije i Hrvatske kamioni čekaju pet sati na prelazu Batrovci, a četiri sata na prelazu Šid, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Međutim, putnička vozila se ne zadržavaju dugo na graničnim prelazima...Na naplatnim stanicama nema zadržavanja...Pored...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.