AMSS: Oprez zbog odorna i klizavih kolovoza, na Horgošu čekanja za kamione tri sata

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2017, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez zbog odorna i klizavih kolovoza, na Horgošu čekanja za kamione tri sata

Iako su padavine u Srbiji prestale, Auto-moto savez Srbije AMSS vozačima i večeras savetuje veći oprez zbog odrona, mokrih i klizavih kolovoza.

Metereolozi skreću pažnju na mogući mraz u večernjim satima u višim planinskim predelima, zbog čega se, kako AMSS dodaje, vozačima savetuje da smanje brzinu i povećaju odstojanje od vozila ispred njih.Saobraćaj je umerenog inteziteta i odvija se bez zastoja i posebnih obustava ali upozoravamo vozače na moguću pojavu odrona, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kojih je bilo izmedju Kraljeva i Raške pored Ibra, na Djerdapskoj magistrali od Velikog Gradišta ka Donjem Milanovcu i Kladovu, a česti su i na putevima Drinske magistrale.

AMSS navodi da su, prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, zadržavanja na graničnim prelazima na putničkim terminalima kraćim od 30 minuta, osim na prelazu Batrovci sa Hrvatskom i Bačkim Vinogradima sa Madjarskom, gde se čeka oko sat vremena.

Na teretnim terminalima čeka se jedino na graničnom prelazu Horgoš oko tri sata na izlazu iz zemlje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.