AMSS: Kolovozi i dalje mokri i klizavi

Izvor: Blic, 22.Apr.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Kolovozi i dalje mokri i klizavi

Iako su padavine u Srbiji prestale, Auto-moto savez vozačima i večeras savetuje veći oprez usled i dalje mokrih i klizavih kolovoza.

Metereolozi skreću pažnju na moguć mraz u večernjim satima u višim planinskim predelima, zbog čega se vozačcima savetuje da smanje brzinu i povećaju odstojanje od vozila ispred njih.

Saobraćaj je umerenog intenziteta i odvija se bez zastoja i posebnih obustava, ali s vozači upozoravaju na moguću pojavu odrona, kojih je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << između Kraljeva i Raške pored Ibra, na Đerdapskoj magistrali od Velikog Gradišta ka Donjem Milanovcu i Kladovu, a česti su i na putevima Drinske magistrale.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta, osim na prelazu Batrovci sa Hrvatskom i Bačkim Vinogradima sa Mađarskom gde se čeka oko sat vremena.

Na teretnim terminalima čeka se jedino na GP "Horgošu" oko 180 minuta na izlazu iz zemlje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog odorna i klizavih kolovoza, na Horgošu čekanja za kamione tri sata

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2017

Iako su padavine u Srbiji prestale, Auto-moto savez Srbije AMSS vozačima i večeras savetuje veći oprez zbog odrona, mokrih i klizavih kolovoza...Metereolozi skreću pažnju na mogući mraz u večernjim satima u višim planinskim predelima, zbog čega se, kako AMSS dodaje, vozačima savetuje da smanje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.