AMSS: Oprez zbog mestimično mokrih kolovoza i radova

Izvor: Beta, 21.Sep.2021, 07:37

AMSS: Oprez zbog mestimično mokrih kolovoza i radova

Vozače danas na putevima u Srbiji očekuju mestimično mokri kolovozi i promenljivo vreme uz slabu kišu ponegde, pa se preporučuje oprez u saobraćaju, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).Usporen saobraćaj moguć je na deonicama na kojima su u toku radovi, a pojedini putevi zatvoreni su zbog obnove kolovoza i uvedeni su alternativni pravci.Prema izveštaju AMSS-a jutros od 6.00 na graničnim prelazima nema zadržavanja putničkih vozila, dok kamioni čekaju na izlaz iz zemlje na Horgošu sat i po, na Kelebiji tri sata, a na Batrovcima 120 minuta.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog mestimično mokrih kolovoza i radova

Izvor: Danas, 21.Sep.2021

Vozače danas na putevima u Srbiji očekuju mestimično mokri kolovozi i promenljivo vreme uz slabu kišu ponegde, pa se preporučuje oprez u saobraćaju, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

GUŽVE ZBOG RADOVA NA GRANIČNOM PRELAZU Na Horgošu i Šidu teretna vozila čekaju tri sata

Izvor: Blic, 21.Sep.2021

Putevi Srbije upozoravaju vozače na radove na deonici granični prelaz Horgoš - petlja Horgoš, u smeru od graničnog prelaza Horgoš ka Novom Sadu koji će se odvijati do 1. novembra u voznoj i precijanoj traci i zbog kojih će saobraćaj biti preusmeren u zaustavnu traku.

Nastavak na Blic...

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza i radova

Izvor: Beta, 22.Sep.2021, 07:34

Na putevima u Srbiji vozače danas očekuju uglavnom nepovoljni uslovi za vožnju, uz mokre kolovoze, smanjenu vidljivost i kišu povremeno, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).Oprez je potreban na deonicama kroz stenske useke i klisure zbog odrona, a dodatna pažnja potrebna je na brojnim putnim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.