AMSS: Na graničnim prelazima čekanja do sat vremena

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Na graničnim prelazima čekanja do sat vremena

Na graničnim prelazima Srbije putnička vozila u proseku čekaju od 30 do 60 minuta, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS) pozivajući se na informacije Uprave granične policije.

"Zbog letnje sezone, a i smene turista, vreme čekanja na prelazima teško je predvidljivo a i često promenljivo", naveo je AMSS u saopštenju.

Dodao je i da je pojačan saobraćaj na svim frekventnijim putnim pravcima u zemlji, a posebno zbog kraja vikenda na prilazima većim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << gradovima.

Veći broj vozila je i na naplatnim rampama a zadržavanja iznose od 10 do 15 minuta, naveo je AMSS.

Vozači su upozoreni i da na naplatnim rampama Stara Pazova, Sirig i Nais može doći do većih gužve i da pripreme tačlan iznos novca za plaćanje putarine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Granični prelazi: Gde se koliko čeka

Izvor: Mondo, 06.Avg.2017

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije, putnička vozila čekaju oko 90 minuta dok su na ulazu u Srbiju iz pravca Hrvatske zadržavanja oko 45 minuta...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..  Na ulazu u Srbiju iz pravca Bugarske zadržavanja su...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.